Дома Тагови божиќна пченица

Таг: божиќна пченица

ЗА ДА ИМАТЕ СРЕЌА ВО НОВАТА ГОДИНА: Денеска засадете Божиќна пченица...

Според традицијата, Божиќната пченица се засадува на 17 декември на денот на Света Варвара или денес, на 19 декември, на Свети Никола. Раѓањето на...

Засадете Божиќна пченица да ви биде бериќетна целата година

Според традицијата, божиќната пченица се засадува денес, 17 декември на денот на Света Варвара или во сабота, 19 декември, на Свети Никола. Раѓањето на Исус...