Кучињата можат да намирисаат рак – вистинска приказна која нема да ве остави рамнодушни

За кучињата се вели дека се најдобар пријател на човекот. Многумина кои ги чуваат, понекогаш остануваат запрепастени од некои нивни постапки, кои многу наликуваат на човечките.

Најинтересни се ситуациите во кои кучињата се соживуваат и сочувствуваат со чувствата и моменталното расположение на сопственикот.

Но дали кучињата можат да ја “намирисаат” и болеста? Погледнете го видеото подолу:

Претходна статијаШто ќе се случи ако ставите рендан компир во чорапите
Следна статијаМојата сосетка има најубаво испрани алишта – ја користи оваа тајна состојка