Дома Тагови живот

Таг: живот

Зошто при секое патување со нас мораме да носиме Пробиотик

Денеска се повеќе се зборува за пробиотиците како тема која што има поволно влијание врз здравјето на луѓето. Иако крајните резултати се на страната...

Животот во Титова СФРЈ: Кога работникот беше господин…

Историјата говори дека работниците никогаш во пракса (барем во времето на социјалистичките земји) не биле воздигнати на таков пиедестал на кој биле во Југославија. Тогаш...

Судбината се повторува на секои 10 години. Дали сакате да дознаете...

Судбина: кај народот често се говори дека животот се врти во круг. Дали тоа е вистина? Дали сте помислиле дека ја преживувате судбината на вашата...

Еве што треба да направите за да не ви се кинат...

Хулахопките и еластичните хеланки се секојдневие на секоја жена. Но честопати се случува после излегувањето да ја забележите штетата настаната поради вашите остри нокти...

Куќата станува дом кога на мебелот можете да напишете ТЕ САКАМ

Мои дами!! Запамтете дека слојот од прашина го штити дрвото кое се наоѓа под неа. Куќата станува дом кога на мебелот можете да напишете – ТЕ...

Наташа Пушова го победила ракот во 4. стадиум

Препорачано од жена која целосно оздравела од рак во 4 стадиум и од која лекарите дигнале раце. ​ Од емисијата „Билките на баба Рада, емисија од...

Што се случува кога ќе умреме: Девојка која се вратила од...

Ако некогаш сте се прашувале каков е задгробниот живот, ова е совршена прилика да дознаете! Во моментот на смртта, некоја чудна енергија ја носи...

Секој грев на родителот, паѓа врз душата на детето – внимавајте...

ДЕЦА Co доаѓањето на децата семејството се менува и како no вторпат да се раѓа. Многу е тешко без деца да се појави вистинска љубов,...

Ја сокриле камерата за да ја следат дадилката, па заплакале кога...

Секојпат се шокираме од злото кај некои луѓе и нивната способност да им наштетат на другите луѓе. За жал, честопати сме сведоци на бројни...

Што ќе се случи ако ставите рендан компир во чорапите

Сигурно некогаш во животот сте имале грозница. Тоа е реакција на телото кога се бори со некоја инфекција за време на грип или настинка....

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"