Дома Тагови желатин за зглобови

Таг: желатин за зглобови

ЛЕК КАКО ДЕСЕРТ: семките во мед делуваат како најсилниот аптекарски лек-за...

Природните лекови може да бидат додаток на третманот или дури и примарен лек за зајакнување на кос-ките и зглобовите, во зависност од случајот, индивидуата...

ЖЕЛАТИН ВО ВОДА: Смеса за регенерација и лекување на зглобови –...

Истегнатите лигаменти на коленото и скочниот зглоб се на прво место кога станува збор за по-вреди на лигаментите. Оваа по-вреда може да ви се...

Желатинот делува како природен лепак во телото: најдобар лек за коски...

Колагенот е неверојатна состојка која го помага одржувањето на здравјето, почнувајќи од стомакот, па сè до коските и кожата. Тој е главната белковина во...

Смеса за подмладување на зглобовите, ја намалува болката, а се користи...

Истег натите лигаменти на коленото и скоч ниот зглоб се на прво место кога станува збор за по-вреди на лигаментите. Оваа по-вреда може да...

За 2 недели добив рамен стомак и намалив 10 кг со...

Говедскиот желатин е една од речиси секојдневните состојки и додатоци на јадењата што најмногу ги користеле нашите баби. Често може да се најде во...

Желатин и мед – Добитна комбинација за болни зглобови

ЖЕЛАТИН И МЕД - Кога ќе започнат временските промени и да „вртат зглобови“, можеби ќе ви затреба производот кој е на база желатин и...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"