Дома Тагови вежби за истегнување

Таг: вежби за истегнување

Едноминутно истегнување за убав грб, исправен и без болки!

Повеќето луѓе кои работат во канцеларија пред компјутер, многу добро знаат што е тоа болка во грбот, вратот и плешките. Оваа болка е последица...