Дома Тагови природно ѓубрење

Таг: природно ѓубрење

ОД ОBА ЦВЕЌИЊАТА И ДОМАТИТЕ ЗБУВНУВААТ: Цветаат без прекин и даваат...

Сите сакаме да имаме цвеќиња со раскошни цветови и сјајни, полни зелени листови кои како да излегле директно од некоја прашума. Би сакале исто...

Од овој домашен раствор билките растат двојно побујно и побрзо, потребни...

Денес ќе ви откриеме еден стар метод кој постарите полјоделци сигурно го знаат, а особено ќе им се допадне на почетниците кои претходно немале...

Пред да го садите расадот – ставете го ова во земја,...

Кога ќе дојде време да го насадите расадот, односно зеленчукот во вашата градина, тогаш знаете дека дошло време за соодветно поѓубрување. Меѓутоа, ако ѓубривото го...