Дома Тагови мајка

Таг: мајка

Децата не го зајакнуваат бракот: Онаму каде што бракот е добар...

Колку времињата се промениле покажува и фактот дека денешните деца созреваат многу подоцна отколку во минатото. Освен воспитувањето, влијаат и многу други фактори. Познатиот српски...

МАЈКАТА ЌЕ БИДЕ ВАШ АНГЕЛ ЧУВАР ЗАСЕКОГАШ: И кога таа повеќе...

Мајчината љубов нѐ води низ животот и нѐ штити од сите неволји. Таа е секогаш покрај вас, дури и кога физички повеќе не е...

Мајко, ти благодарам што си со мене, те молам, остани што...

Ја доведов мајка ми да живее кај мене, засекогаш. Не планирав ништо однапред, еден ден така ми дојде, решив и ја доведов, со еден...

На кој начин вашата мајка секогаш знае дека имате некој проблем...

На својата мајка секогаш можете да се потпрете, таа ги знае одговорите на сите ваши прашања. Мајката е единствената на светот која ве сака безусловно,...

На Благовец раните не болат, сè е слатко: бакнете ја мајка...

Празникот Свето Благовештение се вбројува во постојаните празници и секогаш е на 7 април според новиот, (или на 25 март според стариот) календар. Меѓу народот...

Божја Мајко, те молам одврати го син ми од патот на...

Молитва на мајка за обраќање на нејзиниот син Пречиста и предобра, Мајко Божја! Смилувај се на мене несреќната, многу е натажено моето мајчинско срце. Тешко...

Силна молитва на мајка која е претерано поврзана за својот син...

„Иако би сакала синот мој засекогаш да остане мое слатко мало дете, знам дека Ти си го создал како маж на кој му е...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"