Дома Тагови колено

Таг: колено

Јапонска масажа на колено за подобро здравје, имунитет, долговечност, а помага...

Една јапонска легенда вели дека некогаш одамна живеел некој среќен човек кој од својот татко добил непроценливо знаење- му била откриена точката за долговечност...

Стари но ефикасни лекови за болно колено, желудник, жолчно кесе, коса,...

Ако некој порано знаел како да даде прва помош за здравјето, тогаш тоа се дефинитивно нашите баби со своите рецепти од народната медицина, кои...

Делува после прво нанесување: природен лек за болни зглобови, колена, лакти,...

На сите нам ни е познато болното чувство во зглобови. Обично болката ја чувствуваме во колената, рамењата, лактите. Се чувствуваме скршено. Оние што го пробале...

Две лажици на ден и целиот скелет ќе ви се обнови

По една лажица дневно пред појадок и ручек, па речиси целиот локомоторен систем ќе ви се регенерира. Според зборовите на многу медицински експерти, неправилното држење...

Како сами да излекувате вода во колено – споделете, можеби некому...

Знаете, она кога ќе слушнете нешто и едноставно не ви се верува, скептични сте...епа така беше со мене и со овој рецепт. Да не...

Вода во колено од повреда – еве како да си помогнете

Болките и вода во колено, настанати после повреда, ќе се елиминираат со оваа многу едноставна облога. Понекогаш лекот чини петпари, затоа споделете го со...

Ако ве ВРТАТ колената – ова ќе ви помогне

Болката во зглобовите е многу непријатно и незгодно чувство, бидејќи ги спречува секојдневните активности и го намалува квалитетот на живеење. ​ Постојат лекови кои 100% ја...