Дома Тагови главоболка

Таг: главоболка

Машки водич низ женскиот ПМС

Предменструалните симптоми (ПМС) се реалност за секоја жена, но и за мажите. Тие понекогаш не веруваат и се убедени дека станува збор за фрустрации...

Како временската состојба влијае на здравјето

Променливите временски услови предизвикуваат мигрена, астма, кардиоваскуларни проблеми, несоница , вртоглавица па дури и психолошки нарушувања. Есента неодамна ни пристигна, па времето сега е најпроменливо,...