Дома Тагови див лук

Таг: див лук

Најдобриот природен антибиотик, лек за срцето и белите дробови се прави...

Allium ursinum или див лук, сремуш или медведов лук како што се нарекува...Овој предвесник на пролетта може да се најде на влажни ливади и...

Хрват од Пожега изел отровна билка и настрадал. Мислел дека јаде...

Во болницата на Пожега починал маж кој консумирал билка која самиот ја набрал мислејќи дека е див лук. Станува збор за многу отровниот Мразовец...

Лек за ослабен срцев мускул, да се спречи инфаркт

Ова е многу лековита билка особено за лица кои имаат проблем со крвниот притисок. Многумина би можеле да го стабилизираат притисокот со помош на...