Овој домашен чистач функционира перфектно. Многу е едноставен и лесен за приготвување. Се прави во само неколку чекори.

Потребни состојки:

1 шолја алкохолна киселина

1 шолја течен сапун

1 крпа

1 шише со распрскувач

Постапка:

Ставете го оцетот на оган да се загрева во времетраење од околу 3 минути. Не треба да зоврие туку само да се затопли. Потоа префрлете го во шише со распрскувач. Додадете течен сапун и промешајте без да правите многу сапуница.

Испрскајте ги сите валкани површини во бањата и оставете неколку минути да делува, па потоа пребришете со крпа.