Прасечкотого печам во рерна како професионалец…Крцка одозгора, а внатре е меко, сочно и се распаѓа…

ОВА Е ТАЈНАТА ЗА КРЦКАВО И СОЧНО ПРАСЕЧКО: Ви требаат само 2 состојки за месото да биде СОВРШЕНО – подобро од фурна!…Испечете го по овој рецепт и нема да се покаете! Еве што ви е потребно според рецептот на Валентина:

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ:

4 кг свинско месо
200 г сол
500 мл пиво
100-150 г свинска маст

ПОСТАПКАТА опишана во детали можете да ја прочитате ОВДЕ:

ОВА Е ТАЈНАТА ЗА КРЦКАВО И СОЧНО ПРАСЕЧКО: Ви требаат само 2 состојки за месото да биде СОВРШЕНО…Испечете го по овој рецепт и нема да се покаете!

Видеото можете да го погледнете ОВДЕ:

СВИНСКИОТ ВРАТ се распаѓа кога ќе го испечам вака…месото е меко како локум…

ИСТО КАКО ПОД САЧ…Како да испечете месо на вода со 1 лажица масло…

ПРСТИ ДА ИЗЛИЖЕШ…Свински ребра во специјална маринада…