Целата тајна е во маринадата: Рецепт за празнични наjсочни ребра

Поздрав драги пријатели и почитувани домаќинки и домаќини. Денес ќе ви презентирам рецепт за подготовка на најсочните ребра. Целата тајна всушност е во маринадата и начинот на печење. Верувам дека ќе ви се допадне и дека на вашата празнична трпеза ќе заземе важно место. А дека со сласт ќе го изедете, во тоа сум сигурна … Continue reading Целата тајна е во маринадата: Рецепт за празнични наjсочни ребра