Дома Тагови воспитување

Таг: воспитување

Некои психолози: Ќерката и синот не треба исто да се воспитуваат!...

Некои психолози тврдат дека децата од различен пол не треба исто да се воспитуваат, а мајката и таткото имаат различни задолженија. Какви се вашите...

Родителите со мито и корупција ги прават децата да бидат лоши,...

-Како ја објаснувате појавата на денешното родителство во кое на детето се гледа како на центар на светот и нему се’ му се посветува:...

Кобна грешка која родителите ја прават со своите машки деца: невропсихолог...

Вкоренетото верување дека синовите треба строго да се воспитуваат и без емоции е целосно погрешно и може да доведе до сериозни психички проблеми. Иако длабоко...