Дома Тагови варена пченка

Таг: варена пченка

Денеска се прави Тодоречка погача и се вари пченка за здравје...

Тодорова сабота е празник кој се празнува за време на Велигденскиот пост и е посветен на Светиот Теодор Тирон, односно се одбележува споменот на...

Срам-несрам, и се јавив на мајка ми да ја прашам како...

Можеби не сум единствената, можеби има и други млади домаќинки кои не знаат како треба, па затоа го пишувам овој рецепт. Освен што дознав...

Срам-несрам, и се јавив на мајка ми да ја прашам како...

Можеби не сум единствената, можеби има и други млади домаќинки кои не знаат како треба, па затоа го пишувам овој рецепт. Освен што дознав...

Пченката е лек за запек и хемороиди, го штити срцето и...

Редовното консумирање на пченка е многу полезно за организмот на човекот. Доколку редовно консумирате пченка тоа е доволно за да ги внесете сите потребни...

Пченката никогаш не била толку вкусна! Откривме една тајна која со...

Повеќето луѓе ја приготвуваат пченката на вообичаен начин, што значи дека ја варат во вода од чешма. Ако сте љубител на пченката, тогаш сте...