Дома Тагови цироза

Таг: цироза

Еден симптом на дланката укажува на заболен црн дроб, проверете и...

Црниот дроб е многу важна жлезда во нашиот организам и воедно и најголемата жлезда кај цицачите која тежи повеќе од 2 кг. Некои промени...

Лекувањето на цироза на црниот дроб е можно, но само ако...

Лекувањето на цироза на црниот дроб е можно, но само ако строго се придржувате до некои од подолунаведените рецепти - тврдат најпознатите руски билкари. Цирозата...

Необична билка прави чуда за црниот дроб и бубрезите: билкарот објасни...

Пречица е многу редок и заштитен вид во многу делови од светот, но дури и кај нас не смее да се бере во природата,...

Глуварчето, линцурата и нането се вистински мевлеми за црниот дроб

Цироза е на неповратно оштетување во форма на лузни на црниот дроб. Оштетените клетки не можат да се регенерираат, но раното откривање овозможува забавување...

Човековиот црн дроб е создаден да преживее 600 години, а човекот...

Доколку оваа состојба се игнорира и се продолжи со стариот начин на живот и сихрана, неизбежно е дојде до цироза. Голем број научници се сложуваат...

Што значи ако ви е зголемен билирубинот – заболен црн дроб,...

НУСПРОДУКТ НА ХЕМОГЛОБИНОТ Кај деца и возрасни, покачен билирубин може да биде последица на одредена состојба или болест. Возрасни луѓе со зголемен билирубин во крвта...

За три дена исчистете го замастениот црн дроб со оваа природна...

Замастениот црн дроб е многу поопасен од што многумина си мислат, па откако на лекар ќе им ја соопштат оваа дијагноза, тие сметаат дека...