Дома Тагови сируп од рузмарин и лимон

Таг: сируп од рузмарин и лимон

РЕЦЕПТ НА ДАНИЕЛА: Овој сируп ја смирува кашлицата, а особено помага...

Фото и рецепт на Даниела Стамевски. Овој лек кој се приготвува со рузмарин е особено ефикасен за иcкашлyвање на cлyзта, а покрај тоа успешно...

Природен лек за намалување на холестеролот, подобрување на циркулацијата, против опаѓање...

“Се сетив на еден многу добар рецепт за кој знам некои 30-тина години, а кој може да биде корисен за повеќе болести, бидејќи ублажува,...

Сируп со рузмарин и лимон за смирување на кашлицата, исфрлање на...

Фото и рецепт: Даниела Стамевски Овој лек со рузмарин е особено погоден за искашлување на слузта, а покрај тоа успешно се бори со патогените микроорганизми...