Дома Тагови симптоми за мозочен удар

Таг: симптоми за мозочен удар

СЕКОЈ 3. ЧОВЕК ВО СВЕТОТ УМИРА ОД МОЗОЧЕН УДАР-Д-р Марковиќ открива...

Докторката Бранка Марковиќ објаснува како настанува мозочен удар и кои се симптомите. Процесот на рехабилитација започнува веднаш! Третата причина за смртност во светот е мозочниот...

Еден месец пред мозочниот удар организмот ги испраќа овие знаци

Професорот Дејан Трајковски кој е познат по своите одлични статистички анализи, овојпат се осврна на еден здравствен проблем во Македонија, кој како што се...

Ова се подмолни симптоми дека веројатно сте имале мозочен удар и...

Веројатно си мислевте дека мозочниот удар е состојба која ги погодува само возрасните лица, но, лекарите велат дека ова може да му се случи...

6 симптоми дека имате тромб – ова може да ви го...

Многу е лошо за здравјето кога тромбови се создаваат во крвните садови, бидејќи тогаш на организмот му е загрозен животот. Може да дојде до...

Еден месец пред мозочниот удар, ќе добиете вакво предупредување

Секогаш организмот суптилно не предупредува, а некогаш ни испраќа и физички, препознатливи знаци за предупредување. Од исклучителна важност е навремено да се идентификуваат предупредувањата за...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"