Дома Тагови природна прихрана

Таг: природна прихрана

СИТЕ ЦВЕЌИЊА МИ СЕ ОТВОРИЈА, А НАЈМНОГУ ОРХИДЕИТЕ: Овој раствор нуди...

„Имам толку многу бујни цветови на терасата што секое утринско кафе ми е по мерак. И оние цвеќиња што не растеа, сега се бујни...

ОД ОBА ЦВЕЌИЊАТА И ДОМАТИТЕ ЗБУВНУВААТ: Цветаат без прекин и даваат...

Сите сакаме да имаме цвеќиња со раскошни цветови и сјајни, полни зелени листови кои како да излегле директно од некоја прашума. Би сакале исто...