Дома Тагови петен трн

Таг: петен трн

Оваа облога и ја ставав на свекрва ми секоја ноќ, за...

„Не толку одамна мојата свекрва се соочи со еден доста чест проблем, а тоа е неподнослива бoлка во петата или народски кажано – имаше...

ЕВТИН, А ЕФИКАСЕН ЛЕК: За меки и мазни стапала без тврда...

Поздрав на сите, ова што ќе го споделам со вас ми се случи пред 10-тина години и мислам дека моето искуство може да им...

Како да го стопите “Петниот трн” за 21 ден според методот...

Calcar calcanei или попознат кај народот – петен трн настанува поради долготрајна иритација и притисок на петата. Притоа доаѓа да нерамнотежа на калциумот во...

Еве како свекрва ми се ослободи од петен трн или шилец...

“Не толку одамна мојата свекрва се соочи со еден доста распространет проблем – а тоа е неподнослива болка во петата или народски кажано –...