Дома Тагови младенчици

Таг: младенчици

ПОСНИ КОЛАЧИЊА СО ЈАТКИ: убав предлог за посната трпеза, излегуваат многу...

По повод празникот Младенци, овие колачиња го добиле името „младенчици“. Во секој случај името е додадено подоцна, а овие посни колачиња се прават уште...

Брзи „младенчици“ – посни колачи без чекање да стасува тестото

Рецепт и видео презентација на Даниела Китановиќ од „Лесно е да се готви“ - рецепт за „младенчици“ кои брзо се приготвуваат без чекање тестото...

Колачиња за МЛАДЕНЦИ, ама вие можете и било кој ден да...

Фото и рецепт: Даниела Китановиќ Младенчици, рецепт за почетници „Младенци“ е 22 март ден кој го празнуваат сите кои се венчале пред тој датум и секако...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"