Дома Тагови лек за мигрена

Таг: лек за мигрена

Никогаш нема да ви се верува кој беше предизвикувачот на мојата...

Постојат неколку видови на главоболки со различни симптоми и причини, а најчеста меѓу нив е мигрената. Луѓето кои страдаат од мигрена често не можат...

Мигрената напредува во неколку фази, доколку ги препознаете можете да ја...

Порано се мислеше дека ненадејната појава на мигрена (cephalea) е резултат на абнормалното ширење на кр-вните садови во мозокот, но научниците од американската Фондација...

Спасете се од мигрената за 5 минути: Кога ќе го испиете...

Мигрените предизвикуваат болни главоболки кои можат да бидат проследени со непријатни симптоми. Од мигрена патат од 15 до 18% жени и 6 до 7% мажи....