Дома Тагови лек за гихт

Таг: лек за гихт

Д-Р МАРИО: Еве што им прави лукот на гихтот и бубрежните...

„Денес сакам да се осврнам на влијанието што го има лукот кај сите оние луѓе со покачена урична киселина, која како последица предизвикува гихт...

Лекувањето на гихт никогаш не било полесно, природен сапун кој ја...

Гихт е форма на воспалителен артритис што се развива кај некои луѓе кои имаат високо ниво на мочна киселина во кр-вта. Оваа киселина може...

Во неделата не можел да застане на нозе, а после лекот,...

Есенски мразовец (лат. Colchicum autumnale): Оваа растение со прекрасни розови цветчиња е првиот весник кој го најавува почетокот на зимата. Го нарекуваат зимска качунка...

Моќен лек кој се пие 6 седмици, лекува болни зглобови, артртитис,...

Природен лек за зглобови, коски и болна 'рскавица. Помага и кај артритис и гихт. Не постои човек кој ниеднаш се нема пожалено на б...

“Во неделата ползев, не можев да застанам на нозе, а во...

Есенски мразовец (лат. Colchicum autumnale): Оваа растение со прекрасни розови цветчиња е првиот весник кој го најавува почетокот на зимата. Го нарекуваат зимска качунка...

Лек за реума и гихт со сапун: Проверен мевлем од билкарот...

Ревматични заболувања – како се манифестираат? Ревматските болести се манифестираат преку промени во скелетно-мускулниот систем и најчесто имаат непозната етиологија. Симптомите кои се јавуваат најчесто...