Дома Тагови инфаркт

Таг: инфаркт

Д-Р ПЕТАР ОТАШЕВИЌ: На овој начин телото ве предупредува дека нешто...

Со бројни студии откриено е дека симптомите на срцев у дар се разликуваат кај мажите и жените. Жените можат да доживеат срцев у дар...

Кардиологот д-р Стојановиќ: Ако почувствувате симптоми на инфаркт, само две работи...

Докторот пред сè советува да се превенира инфарктот и вели дека најважно е да се спречи создавањето на тромбови. Знаците за инфаркт не е...

6 симптоми дека имате тромб – ова може да ви го...

Многу е лошо за здравјето кога тромбови се создаваат во крвните садови, бидејќи тогаш на организмот му е загрозен животот. Може да дојде до...

Лек за ослабен срцев мускул, да се спречи инфаркт

Ова е многу лековита билка особено за лица кои имаат проблем со крвниот притисок. Многумина би можеле да го стабилизираат притисокот со помош на...