Дома Тагови детален план за куќа

Таг: детален план за куќа

Куќа од соништата: Дрвена куќа со поткровје и две спални соби...

Во продолжение погледнете го деталниот план од една прекрасна мала дрвена куќа со две спални соби, идеална за мало семејство или за викендица, а...

Куќа од соништата: Мала куќа со 3 спални соби (детален план)

Во продолжение погледнете го деталниот план од една прекрасна мала куќа со три спални соби, идеални за мало семејство, а чија површина изнесува само...

Прекрасна куќа со 3 спални соби и гаража (детален план)

Погледнете го деталниот план за оваа прекрасна куќа со три спални соби и гаража, па можеби ќе добиете идеја доколку наскоро и вие планирате...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"