Во продолжение погледнете го деталниот план од една прекрасна мала дрвена куќа со две спални соби, идеална за мало семејство или за викендица, а чија површина изнесува само 65, 43 метри квадратни.

А ќе ве чини само 23 илјади евра.

Доколку некогаш во иднина имате намера да градите сопствена куќа, веруваме дека оваа мала убавица ќе ви биде идеја и ќе се најде меѓу вашите опции.

ПЛАН

ПРИЗЕМЈЕ

Дневен престој 25,1 m²
Помошна просторија 2,37 m²
Бања 4,7 m²
Бања 9,94 m²

Вкупно: 42,11 m²

ПОТКРОВЈЕ

Ходник 1,62 m² (3 m²)
Соба 11,52 m² (18,24 m²)
Соба 10,18 m² (16,65 m²)

Вкупно: 23,32 m² (37,89 m²)

Цена: околу 24 илјади евра.