Прекрасна куќа со 3 спални соби и гаража (детален план)

Погледнете го деталниот план за оваа прекрасна куќа со три спални соби и гаража, па можеби ќе добиете идеја доколку наскоро и вие планирате да градите куќа.

Цената за оваа неверојатна куќа изнесува 77 000 евра. Во продолжение можете да ја погледнете галеријата од фотографии од куќата и деталниот план.

ПЛАН

Loading...

ПРИЗЕМЈЕ

влез 2,98 m²
ходник 8,83 m²
остава 1,2 m²
кујна 9,71 m²
трпезарија 13,32 m²
дневен престој 26,5 m²
тоалет 1,85 m²
помошна просторија 8,31 m²
гаража 21,24 m²

Вкупно: 93,94 m²

ПОТКРОВЈЕ

ходник 5,35 m² (5,49 m²)
бања 8,53 m² (12,51 m²)
соба 14,95 m² (19,11 m²)
соба 12,98 m²
гардеробер 2,38 m² (5,32 m²)
гардеробер 3,5 m² (5,4 m²)
соба 15,36 m² (16,09 m²)
таван 11,95 m² (20,9 m²)

Вкупно: 75 m² (97,8 m²)
ЦЕНА
приближно 77 000 евра

Loading...