Куќа од соништата: Мала куќа со 3 спални соби (детален план)

Во продолжение погледнете го деталниот план од една прекрасна мала куќа со три спални соби, идеални за мало семејство, а чија површина изнесува само 90, 43 метри квадратни.

Доколку некогаш во иднина имате намера да градите сопствена куќа, веруваме дека оваа мала убавица ќе ви биде идеја и ќе се најде меѓу вашите опции.

ПЛАН

Loading...

ПРИЗЕМЈЕ
влез 3,53 m²
ходник 7,49 m²
ходник 2,03 m²
котларница 3,12 m²
помошна просторија 1,12 m²
wc 1,33 m²
бања 4,52 m²
кујна 14,38 m²
дневен престој 22,1 m²
соба 10,09 m²
соба 10,09 m²
соба 10,63 m²
Вкупно: 90,43 m²

ЦЕНА
околу 43 000 евра

Loading...