Дома Тагови активен јаглен

Таг: активен јаглен

ЦРНА ЛИМОНАДА: се пие еднаш во месецот, а го чисти холестеролот,...

Доколку планирате да го исчистите телото од насобраните ток-сини и да направите ресетирање за да добиете повеќе енергија и да се чувствувате подобро, овој...

Еднаш седмично ставам од ова во фрижидерот: Нема потреба да го...

Вистинските совети се секогаш оние најдобрите. Нема ништо полошо од тоа кога ќе го отворите фрижидерот и ве преплави лоша миризба. Кога храната што сме...

Ставете активен јаглен во фрижидер и повеќе нема да морате да...

Мирисот на застојана храна, мирисот на силна храна особено на месо и месни продукти, е нешто најлошото што можете да го почувствувате кога ќе...

Ако сте се прејале и препиле, земете детокс-лимонада со активен јаглен:...

Штом еднаш ќе ја вкусите, редовно ќе си ја користите! Оваа лимонада врши детокс на организмот: има способност да ги впива сите токсини од организмот,...

Ако кожата ви е закиселена, направете лековит гел со активен јаглен

Активниот јаглен со години наназад се користи во медицински цели но и за разубавување. Гелот за туширање направен со активен јаглен, не само што совршено...

Со овој древен лек се исфрлаат сите отрови, бактериски токсини и...

Лековитите својства на јагленот се базарираат на неговата извонредна способност да се врзува за бактериските токсини и другите токсични материи кои се внеле во...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"