Дома Тагови Зуење во уши

Таг: Зуење во уши

Природен лек против зуење во ушите (тинитус), со 2 капки од...

Тинитус или зуењето во ушите иако само по себе не е болест, претставува многу непријатна појава. Може да се појави во облик на ѕвонење,...

Зошто ми зуи во увото и што да направам за да...

Тинитус или зуење во ушите СИМПТОМИ: -звуци во ушите, на пр.ѕвонење, шумови, брмчење, свирење; звуците се јавуваат одвреме-навреме или се постојани -понекогаш губење на слухот. *Ако имате тинитус,...