Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

Сигурен метод за откривање на ноќната апнеа или престанок на дишење...

Оваа состојба се јавува  кај 1-5 % од  детската популација  помегу 2 -8 годишна возраст. Овој период  на рано детство се карактеризира со интезивен раст...

Доколку имате болки во вратот и рамениот појас, јавете се на...

Доколку имате чести болки во вратот и чувствувате напнатост во оваа мускулатура консултирајте се со физиотерапевтите од клиниката Жан Митрев и закажете си третман...

Лис биди здрав, силен и среќен, животот е пред тебе! Му...

-Реконструирана аортна валвула и креирање на 3 нови залистоци кај шестгодишно дете- Лис Бериша е 6 годишно детенце кое за прв пат доаѓа кај нас...

Успех на тимот ортопеди: Велешанката повторно гази на свои нозе откако...

– Пациентката имаше одлично заздравување и моментално е пратена на физикална терапија, почна да гази 100% на ногата, значи почна да ги извршува секојдневните...

Со тумор на црн дроб ме праќаа од една во друга...

-Биле извадени два тумори, од кои едниот со огромни димензии, од пациентка која со години била препраќана од една во друга болница- -За среќа, пацинетката...

Голем број жени не бараат помош поради срам или страв, но...

Центар за урогинекологија и реконструктивна пелвична хирургија Нашиот центар е специјализиран за дијагностика и третман на жени со: Уринарна инконтиненција (неволно испуштање на мокраќа) Фекална инконтиненција...

Бев парализирана, можев само да гледам и да дишам, а сега...

– Бев парализирана, само дишев и гледав. Сега можам повторно сама да одам и да ги движам рацете. Верувајте се чувствувам повторно жива и...

Риниса се роди по втор пат во клиничката болница Жан Митрев...

Риниса уште на својот прв ден во животот се соочи со огромен проблем, проблем кој за неа значеше живот или смрт. Не по своја...

Влијанието на смарт телефоните врз постурата – начинот на кој го...

Тимот на физиотерапевти при Zan Mitrev Clinic по повод одбележаниот ден на физиотерапевти, 8 септември, се вклучува во кампањата за одбележување со спроведување на...

Во Zan Mitrev Clinic изведена една од најкомплицираните операции кај новороденче

Подготвени за големи предизвици во детската кардиохирургија За прв пат во Македонија, успешно се изведе една од најтешките и најкомплексните операции на срце кај деца....