Дома Тагови завеси

Таг: завеси

Белиот оцет им го враќа стариот сјај на завесите кои посивеле...

Сончевото зрачење, готвењето или евентуално пушењето во домот како и греењето зимно време се фактори кои влијаат врз квалитетот на завесите. Тие ја губат својата...