Дома Тагови Вино од боровинки

Таг: Вино од боровинки

На овој начин можете да одгледувате неограничена количина боровинки во својот...

Боровинките се одличен додаток во вашата исхрана, полни со хранливи материи и антиоксиданси, но неодамна се покажа дека помагаат во подобрување на функцијата на...

Вино од боровинки за проблеми со срце и крвни садови, желудник,...

“Напитокот успешно ја регулира дигестивната флора, а ги уништува и го регулира размножувањето на штетните бактерии и габи. Лекот помага и при недостиг на...