Дома Тагови вежби за нозе

Таг: вежби за нозе

За 7 дена намалете го обемот на вашите листови за 2...

Пред да започнете со вежбање, првиот ден измерете го обемот на листовите од двете ваши нозе и забележете го. На тој начин ќе можете...

Зошто ми се тријат нозете на бутовите и дали може да...

Многумина имаат проблем со триење на нозете кое се јавува како последица од депонирање на масно ткиво, токму во овој дел на нозете. Вишокот масти...