Дома Тагови вежби за дишење

Таг: вежби за дишење

3 вежби за дишење кои ја подобруваат секоја состојба во телото,...

Дишењето е витална функција што ни овозможува да живееме и да функционираме. Практично, нема живот без дишење и затоа е поважен од земањето течности...

За побрзо закрепнување на белите дробови: Со оваа вежба внесувате 7...

Дишењето е витална функција што ни овозможува да живееме и да функционираме. Практично, нема живот без дишење и затоа е поважен од земањето течности...

Дишете побавно и ќе живеете подолго – 3 вежби за дишење...

Дишењето е витална функција што ни овозможува да живееме и да функционираме. Практично, нема живот без дишење и затоа е поважен од земањето течности...

Дување балон – домашна вежба за закрепнување на белите дробови после...

Какви сè последици по човековиот организам остава kopoна вирусот, дознаваме од ден на ден – бидејќи декогаш има “уште нешто”. Со оглед на тоа што...

Вечер кога ќе си легнете десната рака ставете ја на градната...

Од Центарот за истражување на емпатија и алтруизам на Станфорд, тврдат дека со тренинг за правилно дишење можеме да влијаеме врз нашата емоционална состојба,...