Дома Тагови усни

Таг: усни

Вазелин: меки стапала, совршени веѓи, долги трепки, меки усни…

Вазелинот е еден од производите кои често се потценуваат, иако овој евтин и едноставен гел може многу да направи за секого од нас. Претставува основа...

Розови и меки усни за десет минути – рецепт

Овој неверојатен препарат ќе ги направи вашите усни меки и розови за само 10 минути! Звучи одлично, зар не? Постапката е многу едноставна, само треба...

Сигурно не сте знаеле дека ВАЗЕЛИНОТ може да се користи и...

Вазелинот е еден од производите кои често се потценуваат, иако овој евтин и едноставен гел може многу да направи за секого од нас. Претставува основа...