Дома Тагови тинктура од глуварче

Таг: тинктура од глуварче

Тинктура од глуварче: за здравје на бубрезите, црниот дроб, регулирање на...

Веројатно нема пораспространета самоника билка во нашите краишта од глуварчето. Расте насекаде и со векови е омилена кај народот како лековита билка за многубројни...

Тинктура за замастен црн дроб, холестерол, затнати крвни садови, гихт, висок...

Веројатно нема пораспространета самоника билка во нашите краишта од глуварчето. Расте насекаде и веќе со векови наназад е омилена кај народот како лековита билка...

Тинктура од глуварче: за женски проблеми, дијабетес, ревматоиден артритис, црн дроб,...

Веројатно нема пораспространета самоника билка во нашите краишта од глуварчето. Расте насекаде и веќе со векови наназад е омилена кај народот како лековита билка...