Дома Тагови тинктура од глог

Таг: тинктура од глог

Кардиолозите изненадени: Најдобриот лек за срце кој лечи аритмија, анемија и...

Сувите кајсии се добиваат со посебен процес на сушење кој ја евапорира водата од овошјето, без да ја оштети или намали хранителната вредност на...

Чудо од билки: Гавезот и глогот лекуваат сè од глава до...

Тинктура од најлековитата билка на светот Тинктурата од глог како додаток во исхраната има бројни лековити својства. Глогот содржи многу супстанции кои се ефикасни за...

Најлековитата билка на светот: Нема што не лекува, а кај нас...

Глогот содржи активни материи со антиоксидативно дејство. Во цветовите, покрај етеричното масло, се наоѓаат и состојките триметиламин и гликозид оксиакантин. Кинезите некогаш од глогот...