Дома Тагови Свети Јован Крстител

Таг: Свети Јован Крстител

Свети Јоване Крстител, моли Го Бог да ни дарува делотворно покајание!+++

-Отсекување на главата на свети Јован Крстител- Ирод Антипа, синот на стариот Ирод, убиецот на Витлеемските младенци во времето на раѓањето на Господа Исуса, беше...