Дома Тагови сукуленти

Таг: сукуленти

Во моментов модерни се мини градините направени во шолја за чај:...

Мини градина направена во вашата шолја за чај може да биде најсимпатичната бајка во вашиот дом. Повеќето луѓе при уредувањето на својот дом внимаваат на...

Дали знаете како се размножуваат сукулентите? Доколку сакате да имате повеќе...

Еве како да ги размножите. Сукулентите го сакаат сонцето и не е потребно често да се полеваат освен во лето, умерено. Не бараат голема грижа....