Дома Тагови старост

Таг: старост

Осаменоста започнува кога ќе се изгубите себеси: Што ги чека осамените...

Има многу жени кои иако се во зрела возраст, сепак живеат сами. Децата тргнале по својот пат, имаат свои семејства, а тие или ги...

„Збирај на младост, да имаш за старост“: една состојка ги чува...

„Еден ден староста ќе праша каде беше паметта“, затоа, многу е важно да се одржува здравјето и виталноста уште од младоста. Секој знае дека...

ЛУЃЕТО МОЖАТ ДА ЖИВЕАТ ДО 150 ГОДИНИ: Според најновото истражување ова...

Истражувачите почнаа да се прашуваат колку долго можеме да живееме ако не заболиме и у мреме од рак, срцеви заболувања или ако не нè...

Научниците предвидуваат: Овој дел од телото може да открие колку долго...

Од кога постои човекот, постои прашањето за животот и смртта. Отсекогаш луѓето се интересирале колку долго ќе живеат и дали може да се предвиди...

Коскени шилци – симптоми и превенција

СИМПТОМИ : вкочанетост или болка во вратот или грбот, боцкање и шилци во вратот, рацете или дланките, вртоглавица, главоболка, отежнато одржување на рамнотежата. Речиси сите ние некогаш...

Стари сте толку колку што ви е старо срцето – калкулатор...

На почетокот од годинава беше поставен онлајн калкулатор за пресметка на староста на вашето срце. Оваа алaтка беше поставена на сајтот на британското Министерство за...

Имате 40 години, но колку всушност имате? Овој тест ќе ви...

Си мислите дека знаете колку години имате? ​ Тоа што ви пишува во изводот од матичната книга на родените не мора воопшто да биде точно, барем...

Како се менува вагината со текот на годините

Ако немате навика да ги прегледувате своите интимни делови, можеби не сте свесни за фактот дека вашата вагина се менува како што стареете, токму...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"