Дома Тагови сремуш

Таг: сремуш

НАРОДЕН БИЛКАР: Растението КОЕ Е НАЈВАЖНО ДА СЕ ЈАДЕ СЕГА!...

Најпознатиот народен билкар Момчило Антонијевиќ зборуваше за придобивките од сремушот за здравјето. Напролет е периодот кога во шумите и на градските пазари можете да го...

Драган кој бил роден со деформитети, конечно проодел, а средбата со...

Драган Љубисављевиќ од Јагодина имал преку петнаесет операции на стапалата, дланките, лактите и рамењата. Денес е оставрен и исполнет човек, опкружен со луѓе и...

Најдобриот природен антибиотик, лек за срцето и белите дробови се прави...

Allium ursinum или див лук, сремуш или медведов лук како што се нарекува...Овој предвесник на пролетта може да се најде на влажни ливади и...

Хрват од Пожега изел отровна билка и настрадал. Мислел дека јаде...

Во болницата на Пожега починал маж кој консумирал билка која самиот ја набрал мислејќи дека е див лук. Станува збор за многу отровниот Мразовец...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"