Дома Тагови сибирски боров мед

Таг: сибирски боров мед

Пчеларот Чедо објасни: „Само вака се прави боров мед за лекување...

Многумина собираат млади борови иглички за да направат боров мед, но се чини дека најефикасниот е набраниот од сибирски бор, кој се смета за...

НАЈДОБРИОТ ЛЕК ЗА БРОНХИТИС, БУБРЕЗИ И ЦРЕВА: Професионален пчелар открива детали...

Прочитајте како се прави мед од сибирски бор, најдобриот лек за бронхитис, а деталите ги открива професионалниот пчелар Чедо Пејиќ. Кај нас е попознат...

Пчелар открива како се прави најдобриот лек за бронхитис, бубрези и...

-Како се прави мед од сибирски бор, лек за бронхитис Медот од сибирски бор е проверен лек за болести на дишните патишта а особено на...