Дома Тагови шилец во пета

Таг: шилец во пета

Еве како свекрва ми се ослободи од петен трн или шилец...

“Не толку одамна мојата свекрва се соочи со еден доста распространет проблем – а тоа е неподнослива болка во петата или народски кажано –...