Дома Тагови природна медицина за неплодност

Таг: природна медицина за неплодност

ОВАА ТЕРАПИЈА МЕ СПАСИ: Секоја вечер нозете ги потопував во леѓен...

Рецепт на Катерина. На оваа терапија ја потсетила нејзината мајка и поради тоа многу и е благодарна. Имала некои „женски пpoблеми“, неправилни и б...

ПОЛИЦИСТИЧНИ ЈАЈНИЦИ: Природна мешавина со мед – лек за цисти

РЕЦЕПТ: Со помош на оваа мешавина и уште неколку мали промени во навиките ќе добиете резултати кои ќе ве воодушеват. Полицистични јајници е дијагноза...

Најценетите женски лековити билки: Помагаат при неплодност, полицистични јајници, нередовни циклуси

Најценетите женски лековити билки кои помагаат при неплодност, полицистични јајници, нередовни циклуси. Жените отсекогаш се потпирале на природата како извор на здравје и лековити...

Најценетите женски лековити билки: Помагаат при неплодност, полицистични јајници, нередовни циклуси

Жените отсекогаш се потпирале на природата како извор на здравје и лековити билки кои можат да помогнат при различни состојби. Неправилните менструални циклуси можат...

Имам помогнато на свет да дојдат повеќе од 1000 бебиња, а...

Билјана Пејчиќ од Стара планина (с.Јеловица) и самата се борела со неплодност, а сега им помага на паровите кои се борат со стерилитет. Билјана Пејчиќ,...