Дома Тагови природен лек за луѓе на хемотерапија

Таг: природен лек за луѓе на хемотерапија

Радмила: Шеќерот ми беше многу висок после хемотерапијата, а со овој...

Рецепт на Радолина од каналот „Радолина Рецепти за Здравје“. Радмила го сподели искуство: Во бор бата против ракот преминав на вегански и вегетаријански начин...

Го препорачуваат и лекари – лек за пациенти со слаб имунитет...

Овој лек често се препорачува од лекарите за пациенти со слаб имунитет, луѓе кои се склони на чести инфекции, пациенти на хемотерапија… Богат е со...