Дома Тагови природен лек за бронхит

Таг: природен лек за бронхит

Рецепти на монахот Гаврил за лекување на речиси секоја болест со...

Монахот Гаврил растел во време кога лекарите биле реткост, а медицината сè уште била неразвиена. Тој научил рецепти за природни лекови од неговата мајка...

Природен лек за ублажување на кашлица и бронхит и смирување на...

Овој природен рецепт против кашлица и бронхитис беше награден за неговата ефикасност и придонес за здравјето на луѓето. Фото и рецепт: Сузана Грња – природен...