Дома Тагови позитивна енергија

Таг: позитивна енергија

Билки кои како штит ја одбиваат негативната енергија и штитат од...

Според древните учења на старите мудреци, некои домашни билки поседуваат неверојатна особина за генерирање на позитивна енергија. Според оваа филозофија, билките се способни дра-матично...

Какви се луѓето што не ги сакаат мачките и зошто добиваат...

Повеќето нормални луѓе се однесуваат кон мачките многу позитивно, но некои луѓе, едноставно и необјасниво кон овие мили суштества чувствуваат непријателство. Мачките ги иритираат,...

Красула: ако сакате добра енергија и многу пари, еве како треба...

Сrasula ovata е билка чие присиство, според фенг шуи, привлекува позитивна енергија и пари. Затоа сите ја сакаат во својот дом, а особено во...

Црните мачки ја апсорбираат негативната енергија, а персиските исцелуваат

Прочитајте какви се’ моќи кријат мачките па ќе сфатите зошто старите Египќани ги сметале за свети и божествени. Дали ви пречи кога мачката се...

Церемонија за чистење од негативна енергија во домот со помош на...

Според Фенг шуи, кората од портокалот може да послужи за чистење на домот од негативна енергија и на тој начин да се поврати хармонијата...