Дома Тагови одмор

Таг: одмор

КАРДИОЛОГ: Доколку имате вакви проблеми со срцето, не помислувајте да одите...

Како треба да се однесуваат срцевите болни на одмор, што да избегнуваат и кога да не одат на одмор, објаснува д-р Дражен Шебетиќ, специјалист...

Д-Р САНДРА: Луѓе, нас ни требаат 7 видови на одмор, а...

Сите ние понекогаш се наоѓаме на границата помеѓу исцрпеност и немоќ, физички и психички замор.. Нема човек кој не почувствувал замор, состојба на слабост....

Зошто при секое патување со нас мораме да носиме Пробиотик

Денеска се повеќе се зборува за пробиотиците како тема која што има поволно влијание врз здравјето на луѓето. Иако крајните резултати се на страната...