Дома Тагови одгледување на домати

Таг: одгледување на домати

Еве како да ги опоравите листовите на доматот кои почнале да...

Жолтите лисја на растенијата домати се чест проблем со кој се соочуваат безброј градинари во одреден период од одгледувањето на оваа градинарска билка. Особено...

ГРАДИНАРСКИ ТРИК: Ако ја насадите оваа билка покрај доматите, ќе имате...

Одгледувањето домати во градината е многу едноставно. Освен добра почва, доволно сонце и малку вода – на ова растение не му треба ништо повеќе,...